Reklamace provedené práce

• (neregistrovaný)

15. 11. 2011 5:54

Dobrý den, prosím o radu. Zakoupil jsem v bowling centru - shopu bowlingovou kouli, do které bylo potřeba vyvrtat díry pro prsty. Nejmenovaný odborník v bowling centru - shopu zaměřil požadované údaje a kouli skutečně vyvrtal, avšak tak, že otvory zcela zničily designový dojem koule a tím pádem celou kouli. Bohužel jsem si odvedené dílo v prodejně nezkontroloval, cenu zaplatil a kouli si odnesl. Teprve doma jsem se podíval a zjistil výše uvedený problém. K provedené práci mám pouze paragon o zaplacení jak koule, tak i práce. Ještě chci uvést, že ani já a ani odborník na vrtání jsme se nijak nebavili o tom, kam vývrty umístit, i když na kouli je míslo, kde by vývrty nevadily celkovému designu, přičemž jsem předpokládal, že odborník na toto místo otvory umístí. Jde mi o to, že uvedenou nekvalitní práci nejde opravit, resp. uvést v původní stav (oprava by byla jednoznačně vidět) a zda je tedy možné bowlingovou kouli vrátit a požadovat vrácení peněz i za kupní cenu koule, když nejmenovaný odborník v bowling centru - shopu je i prodejcem uvedené koule. Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).