Dobrý den, s tímto spotřebitelským dotazem bych vám doporučila obrátit se na spotřebitelskou organizace, např. Sdružení obrany spotřebitelů. Lze se zde dotazovat i elektronicky: http://www.spotrebitele.info/elektronicke-poradenstvi/vlozitdotazverejnost.html
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
15. 11. 2011 5:54
Dobrý den, prosím o radu. Zakoupil jsem v bowling centru - shopu bowlingovou kouli, do které bylo potřeba vyvrtat díry pro prsty. Nejmenovaný odborník v bowling centru - shopu zaměřil požadované údaje a kouli skutečně vyvrtal, avšak tak, že otvory zcela zničily designový dojem koule a tím pádem celou kouli. Bohužel jsem si odvedené dílo v prodejně nezkontroloval, cenu zaplatil a kouli si odnesl. Teprve doma jsem se podíval a zjistil výše uvedený problém. K provedené práci mám pouze paragon o zaplacení jak koule, tak i práce. Ještě chci uvést, že ani já a ani odborník na vrtání jsme se nijak nebavili o tom, kam vývrty umístit, i když na kouli je míslo, kde by vývrty nevadily celkovému designu, přičemž jsem předpokládal, že odborník na toto místo otvory umístí. Jde mi o to, že uvedenou nekvalitní práci nejde opravit, resp. uvést v původní stav (oprava by byla jednoznačně vidět) a zda je tedy možné bowlingovou kouli vrátit a požadovat vrácení peněz i za kupní cenu koule, když nejmenovaný odborník v bowling centru - shopu je i prodejcem uvedené koule. Děkuji