Re: Roční zúčtování daně
Jde-li o Slovensko a slo. zaměstnavatele, bylo již zdaněno. Přesto musíte podat DP, kde bude mzda za práci ve smluvním státě ze zdanění v ČR vyňata. Výjimkou jsou ale případy, kdy se jedná o českého daň.rezidenta , který vykonává např.trvale práci pro českého zamtele v zahraničí, pak se postupuje jinak ( neuvádíte více podrobností, o jaký příad se přesně jedná).
Re: Roční zúčtování daně
Jsem Čech a pracoval jsem pro slov. zaměstnavatele. Nevím, zda příjmy z SK uvést také na ř. 31, pak poj. z SK a ČR na ř. 32, na ř. 33 a 87a jen daň z SK a pak sleva na popl. za celý rok na ř. 64, ř. 84 jen daň z ČR? Moc Vám děkuji za potvrzení nebo vyvrácení mého názoru.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 2. 2011 11:38
Loni jsem měl postupně 2 zaměstnavatele. Do 5/2010 jsem pracoval na SK, pak u nás. Sčítají se také tyto příjmy, odvody a zaplacená daň? Jakým kurzem přepočíst příjem z SK? Děkuji