Re: cest.náhrada-dle zákona nebo dle účt
Nejspíš jsem se nevyjádřila dobře, uvedu na příkladu:
Pracovní cesta proběhla dne 10.1.2011, 15.1.2011 a 25.1.2011, doklad na benzín mám jen k datu 15.1.2011. Jak počítat správně?
Je dobře:
1) den 10.1.2011 a 25.1.2011 vypočítám dle zákona a 15.1.2011 dle účtenky
2) všechny tři dny mohu vypočítat účtenkou za benzín ze dne 15.1.2011?
Děkuji
Re: cest.náhrada-dle zákona nebo dle účt
počítala bych to,jak píšete,15.1.podle paragonu a 10.1 a 25.1 dle zákona,když chce víc za benzín,musí to prokázat a 10.1.nemůže jet na benzín braný až 15.1. to le logické
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 2. 2011 14:34
Dobrý den,
prosím o radu ohledně cestovních náhrad. Náš zaměstananec jezdí vlastním autem na služební cesty. Musím ke každé cestě mít doklad z benzinky? Pokud doklad nemám tak ke každé takové pracovní cestě počítám dle zákona, rozumím tomu dobře? nebo mi stačí jeden takový doklad z benzinky a počítám podle toho celý měsíc? Jedná se mi o to, že náš zaměstananec přijde jednou za měsíc, nechá mi cestáky na stole a chce abych počítala vždy s vyšší cenou za benzín, ale například k 10 cestákům mi dá jen jeden doklad od benzínky. Jak mám počítat?
Děkuji za rady a názory