Re: staré doklady
pokuty a penále 545/ 379
pojištění 518/ 379
někdo účtuje u těchto dokladů z 321, nebo 325
ale to je účtování v běžném roce. Pokud máte starší doklady než 2010 myslím, že v tomto případě bych už neúčtovala. Pokud máte vypracovány směrnice mělo by to být tam
Re: staré doklady
možná bych se podívala, jestli bývalá účetní neúčtovala přes dohadné položky nějaký 38 a jestli částky nejsou zaúčtovány přes nějaký tyhle účty , pokud ano tak bych už vám to stačí jen spárovat. Zaúčtovat můžete na oba způsoby s předpisem i rovnou z banky. Ale myslím, že to mělo být už nedaňově.
Pokud ne tak bych
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 2. 2011 13:36
Dobrý den,jsem začátečník.Účetnictví jsem převzala po dvou střídajících se účetních.Firma platí leasing.V převzatých závazcích mi chybí doklady o penále nebo pojištění,které leas.spol.umořuje ještě letos -rok 2010- splátkami,které firma posílá.Jedná se o pár dokladů i z roku 2008.
Pracuji v POHODĚ-mohu tyto doklady dát do účetnictví int.dokladem jako ost.závazek 5xx/325
děkuji za odpovědi