Neuznání druhé reklamace prodejcem

• (neregistrovaný)

2. 2. 2011 19:11

Dobrý den, ráda bych se zeptala na jednu věc, před necelými dvěma lety jsme koupili lcd televizi, televize od počátku zlobila, po nějaké době provozu přestala reagovat na dálkové ovládání, zčernala a musela se vypnout ručně, teď v září jsme ji reklamovali, prodejce ji odeslal do autorizovaného servisu, kde nám ji přesně po měsíci vrátili ,že opravili základní desku a vše je vpořádku, televizi jsme doma zapnuli a po třech hodinách provozu se stalo totéž s čím byla reklamována, druhý den opět po nějaké době provozu to samé, odvezli jsme televizi opět na reklamaci hned během dvou dnů, po třech týdnech nám ji vrátili ,že neshledali závadu a televize opravena nebyla, odvezli jsme ji domu a po pěti hodinách provozu opět ten samý problém, znovu jsme ji odvezli, v domnění ,že se něco bude dít, že nám buď ji opět opraví, nebo spíše vrátí peníze, ovšem nám bylo řečeno, že v žádném případě, když nebyla druhá reklamace uznána a že ji tam máme nechat, že ji vyzkouší, za dva dny mi volali, ze servisu, (do kterého jsem i psala, jaký problém televize má,) že u prodejce televize běží a vše je vpořádku ,tažke se domluvili ,že nemá cenu ji tam ani posílat, ať si ji u prodejce vyzvedneme. Vzhledem k tomu, že prodejce nám řekl, že televize funguje, že jí nechají běžet a až přijdeme před námi vyzkouší, samozřejmě v tu chvíli televize fungovala tak jak měla, odvezli jsem si ji domu, smířeni s tím ,že vadu asi neprokážeme, jenže po dvou měsících ani ne užívání, my začíná televize za provozu tak po dvou hodinách dělat nejenom to co dělala, ale rovněž se celá vypíná . Už mám strach ji tam vozit, protože mám pocit, že opět někde měsíc bude, a nikdo s tím nic neudělá, pokud nebudou chtít, ale na druhou stranu byla dost drahá a tak se mi nechce tak lehce vzdát, můžete mi poradit, jak v tomto případě postupovat, jestli je vůbec nějaká šance závadu prokázat, )televize toto udělá třeba za půl dne provozu), a na co mám v tomto případě právo? Mockrát děkuji za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).