Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 2. 2011 14:30
Chtěla bych poradit, nebo spíš zjistit vaše zkušenosti a doporučení, ohledně účetních programů. Dlouhé roky jsem používala program na, tehdy ještě jednoduché účetnictví, daňovou evidenci od Tichých, tedy DOSový. Pak, když bylo potřeba přidat podvojné účto, pořídila jsem Pohodu, pomalu jsem si na ní zvykala a pak odešla na mateřskou. Teď se chystám začít dělat účetnictví externě pro vícero firem a rozhoduji se, jaký program zvolit. Nejdřív jsem byla rozhodnutá pro Pohodu, kde bude obojí v jednom programu, ale pořád mě tak trochu láká Účto od Tichého a k tomu Stereo od Ježka, protože s Účtem od Tichých jsem byla opravdu nadmíru spokojená, ale zase mě odrazuje cena, která by byla vyšší a to, že se bude jednat o dva různé programy a aktualizace. Jaký program byste mi akutálně doporučili, jaké máte zkušenosti? Je tu někdo, kdo přešel z DOSového programu na Windowsový a je spokojenější?