Re: Program Money S3 nebo Pohoda?
BYZNYS stojí stovky tisíc, to není program pro jednoho člověka ale pro větší firmu.
To máte pravdu.
V Pohodě je velmi důležité, jak máte dobře nastavené předkontace a zejména dle mého názoru je postavená na preciznosti.
Pokud ovšem máte předplacenou podporu, stačí zavolat a operátorky nasimulují jakoukoliv situaci a bez problémů poradí. To jsem ocenila, když jsem na Pohodu přecházela.
Je složitější, ale má spoustu kontrolních sestav a už jsem si zvykla.
No já to zatím studuju, ale nemohu najít ani kde jsou vysčítaný jednotlivý účty celkem? To párování mi dělá problém? Pak, že se musí vyskakovat z agend, aby se to provedlo, nevím jsem z toho už otrávená. Nevíte jestli nemají někde videonávody pro začátečníky? U Money mají a je to fajn.
Dobrý večer, já účtuji od samého začátku v Moeny, zpočátku jsem z toho šílela, ale teď jsem spokojená. Používám i mzdy a zatím všechny kontroly OSSZ a ZP bez ztráty desítlky. Technická podpora taky funguje, občas se sice něco málo vloudí, ale to asi všeude. Perfektní hlídání spárování - to nemá chybu, tím odpadá dohledávání v saldu, což je někdy na mrtvici.
Já bych neměnila.
Hezký večer!
Bude to znít možná nafoukaně, ale já byla z hodiny na hodinu hozená do vody a musela jsem se tím sama pomalu prokousávat. To byly začátky, které bych nikomu nepřála.
Nevím, co myslíte tím vysčítat jednotlové účty.
Chete znát stav jednotlivých účtů a pohyby na nich?
Pokud ano, nahoře na liště Účetnictví - dole Tiskové sestavy - a tam buď stav účtů nebo Pohyby na účtech. Je tam i Saldo apod.
Kdo by chtěl kupovat Money od cígler sortware, tak si projděte recenze a zeptejte se skutečných uživatelů ( ne diskutující na internetu) který ho používají je tu spousta přispívatelů kteří mají pracovní náplň dávat příspěvky jak je dobré money. Program jako takový není špatný ,ale pozor až budete potřebovat podporu, že něco nefunguje ta máte smůlu na tech. podpoře vám řeknou to co si přečtete v rozsáhlém návodu. Když budete reklamovat tak Vás odpálkují že to není možný a další výmluvy je to už jenom velký kolos na výrobu peněz a už vůbec je nezajímá jednotlivec Pohoda je pohodlnější a pro náročnější uživatelé helios osobní přístup a plná podpora.
Dělám v Pohodě, mám od nich i program TAX na daňová přiznání, výborně to spolu komunikuje a nemá to chybu.
Také jsem se kdysi rozhodovala co koupit a vyhrála Pohoda, nejen proto, že nabízela slevu pro účetní co na to mají živnostenský list, měla jsem ji za 50% ceny - možná to nabízí pořád...
Uživatelsky je pro mě Pohoda lepší než jiné systémy, a to jsem jich již prošla opravdu hodně, a zákaznická podpora je velmi dobrá.
Kdo by chtěl kupovat Money od cígler sortware, tak si projděte recenze a zeptejte se skutečných uživatelů ( ne diskutující na internetu) který ho používají je tu spousta přispívatelů kteří mají pracovní náplň dávat příspěvky jak je dobré money. Program jako takový není špatný ,ale pozor až budete potřebovat podporu, že něco nefunguje ta máte smůlu na tech. podpoře vám řeknou to co si přečtete v rozsáhlém návodu. Když budete reklamovat tak Vás odpálkují že to není možný a další výmluvy je to už jenom velký kolos na výrobu peněz a už vůbec je nezajímá jednotlivec
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 2. 2011 17:37
Dobrý večer, prosím Vás uvažuji o nákupu účetního programu, ale nevím si rady který by byl lepší? Money S3 nebo Pohoda? A nebo úplně jiný? Jaký používáte vy a jaký máte s tím zkušenosti? Děkuji za odpovědi.