Re: Program Money S3 nebo Pohoda?
Je tona zvyku, roky dělám v Money i v době kdy byla v DOSU a jsem spokojená. Zkoušela jsem u jedné firmičky Pohodu, ale ta mě neoslovila. Je to jen na Vás, co si vyberete, ale žádný program nemá chybu. V Money radí i po internetu, jsem spokojená
I v POHODĚ vám poradí, jak mejlem, tak telefonicky, myslím, že je udělána hodně dobře, chvíli mi trvalo, než jsem se zorientovala, ale pak je to pohodička :-)
Každý Vám poradí většinou ten program ve kterém pracuje. Vyzkoušejte si demoverze od obou (jsou zdarma), zkuste si v nich účetní postupy které používáte, zkuste si vytisknout tiskopisy které potřebujete, poptejte se vašich klientů který program používají (kvůli možné výměně dat) a na základě toho se rozhodněte. Oba programy jsou vesměs srovnatelné ve funkčnosti, ceně i servisu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 2. 2011 21:34
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jaký program je lepší Money S3 a nebo Pohoda? Jaké máte zkušenosti? Jak do funkčnosti, tak náročnosti a servisu? Děkuji všem za odpovědi, vybírám který bych si měla koupit. NEbo někdo používá jiný lepší?