Re: Který SW umí hodně?
Dnes již není otázkou jenom to co program umí ale i to
jaký je poměr mezi tím co umí a jeho cenou a využitím.
Hlavím ukazatel by mělo být to, zda ten program je
BLBUVZDORNÝ = neumožňující "zaúčtovat" kdejakou
zde propagovanou blbost (např. odpisy do ř 106).
Re: SW pro DE nebo PÚ nebo oboje?
Čekala jsem, kdo se ozve, jako zástupce UČTA, je fakt, že když jsem začínala s Pohodou, zdála se mi hrozná, příliš složitá.
OT: musím se umět přizpůsobit programu klienta a nejhorší ze všech programů se mi zdá QI, i když mají reklamu, že to je první elastický program, který se přizpůsobí požadavkům klienta.Mají pravdu je elastický,ale jak pro koho - elastický je pak pouze poradce, než definitivně rezignuje.
Re: SW pro DE nebo PÚ nebo oboje?
Jak říká Vladimír 2 je blbuvzdorné, ale já na něm pracují již asi 15 let má všechny výkazy, které potřebujete, daňová pořiznání a velmi lehkou obsluhu. a na vebu UCTO2000.cz si najdete všechny novinky jak daňové tak i ostatní. Nemůžu si ho vynachválit. Na Vladimíra 2 nedejte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 2. 2011 8:42
Prosím o radu, viděla jsem závěrku jedné paní účetní a její program tiskl navíc obsahově i přehledy pro ZP i CSSZ, též řádkově daňové přiznání. Velice se mi to líbilo, ale neznám název.