Re: DPH-dekuji za pomoc
to jo,to mame,ale kdyz to zaplati,tak je jinej kurz a kurzove rozdily v DE nejsou,tak co s tim rozdilem?
mam fa 980,- zeklad +DPH ale platba mi vyjde na 1000,- takze do prijmu vemu z banky 1000,ale co s fakturou?jak se ji zbavim?potrebuji si ji hodit jako zaplacenou
Re: DPH-dekuji za pomoc
.. a co spárovat platbu s fakturou 980,- kč, tím pádem v pohledávkách je 0,- Kč a ten rozdíl dalším řádkem v bance tj. 20,- Kč zaúčtovat jako příjem daněný ostatní... tím pádem pohledávky sedí a zůstatek na bance bude sedět taky... pokud by byl opačný případ, tak bych to zase bylo ve výdajích daňových ostatních
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 2. 2011 19:07
Vedeme DE,přeprava v cechach,faktura vystaven s DPH na eura,zaklad DPH a dan.....jde do priznani DPH,
pak prijde platba je v KC jina,mela bych zmenit fakturu podle platby v DE se pocita platba,ale co s DPH?protoze ja bud snizim nebo zvysim zaklad DPH tim se mi zmeni priznani na DPH,jak to udelat,pomozte prosim,zkousela jsme delat kurzove rozdily pres evidencni knihu,ale hazi mi to v pokaldnim knize potom nejake nesmylsi,nebo spis asi nevim,kam to zauctovat do penezniho deniku
dekuji