Re: nárok na dovolenou
paní Líbo moc děkuji, taky jsem si to myslela....... ale.........Zaměstnavatel mi řekl, že těch 60 odpr.dnů se vztahuje jen na nově nastoupivší zaměstnance......a že mám plný nárok ponížený o to marodění.......Jaký to může mít pro mě negativní dopad, když mi zaměstnavatel "donutí" si tu dovolenou vybrat v té výši ponížené a ne jen tu 1/12?
Re: nárok na dovolenou
V okamžiku , kdy na to zaměstnavatel přijde (zákoník práce nic nepíše o tom, že podmínka 60 dnů je jen u nových zaměstnanců), tak je oprávněn vám přečerpanou dovolenou strhnout.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 2. 2011 10:05
Dobrý den,
prosím poraďte mi..... Mám u zaměstnavatele smlouvu na dobu neurčitou a loni jsem od 25.2.2010 nastoupila do pracovní neschopnosti a marodila jsem až nyní do konce ledna 2011......Kolik dnů mám nárok na dovolenou? Je to jen 1/12, protože jsem v kalendářním roce 2010 neodpracovala 60 dnů? Nebo mám celý nárok ponížený o promaroděné dny? Děkuji za info :-)