Re: Penzijní pojištění pro zaměstnance
Kopíruji z historie:
Přispívat může zaměstnavatel, kolik chce. Nezáleží na tom, kolik si platí sám zaměstnanec.
Co se týče příspěvku od zaměstnavatele, tak u zaměstnance je osvobozeno do výše 24 tis. ročně u téhož zaměstnavatele - viz zák.o daních z příjmů §6 odst.9 písm.p.
U zaměstnavatele je daňově to, co je sjednáno - viz zák.o daních z příjmů §24 odst.2 písm.j bod 5.
Pokud by tedy zaměstnavatel přispěl 50 tis. a měl se zaměstnancem sjednáno např.dodatkem ke smlouvě, pak je daňové celé a u zaměstnance se přidaní (+SP a ZP) 26 tis.
Nezáleží na tom, zda jde o životní poj. či penzijní připoj. Pro oboje platí stejná pravidla (pro osvobození u zaměstnance se to musí sečíst).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 2. 2011 10:08
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zaměstnavatel chce přispívat na penz.pojištění zaměstnanci. Vyčetla jsem že do nákladů si může dát 24tis. ročně, tzn. že zaměstnanci může přispět max. 2000 Kč měsičně.... Kolegyně mi ale tvrdí,že tento příspěvek je dán procentní sazbou 3% z hrubé mzdy.. Je tato sazba uvedena někde v zákoně? Jaký postup je vlastně správný? Děkuji za odpověď