Příjmy manželky

• (neregistrovaný)

9. 2. 2011 11:06

Dobrý den, manžel na mě uplatňuje slevu na manželku. Příjmy jsem měla ze zaměstnání jen 30tis.+ 6tis. podpora v nezaměstnanosti. Měla jsem tam i OČR 3000Kč, to se také počítá do vlastního příjmu manželky. Pokud ano, mám dokládat i OČR a jakou formou. Z práce mám Potvrzení o příjmech, z ÚP mám vyjeté kdy a jakou podporu jsem brala, ale u OČR nevím. I kdyz se i s OČR vejdu do těch 68tis., tak bych to asi měla doložit.Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 2. 2011 11:17

jarka4 (neregistrovaný)

Re: Příjmy manželky
      Takže do příjmů manželky to spadá, a ani to tedy nemusím nikde psát. Ještě jestli se můžu zeptat, manžel zrušil život.poj. a částky které uplatňoval v minulých letech teď musí dodanit. Mám od jeho mzdové kopiie Výpočet daně ( to doložím) , ale 2 roky jsme si dělali společné zděnění manželů sami a kopie bohužel nemám všechny. Jak to mám doložit, nebo stačí jen napsat, že částky byly uplatňovány ve společ.zdan.manželů za ten a ten rok a kolik. Oni to tam mají, ale aby se nějak dopídili té koncové částky¨, kterou budem dodaňovat. Děkuji

• 9. 2. 2011 12:08

ija (neregistrovaný)

Re: Příjmy manželky
      Myslím si, že prostě letos zdaníte příjem z zrušeného živ. poj jako příjmy podle par. 10 a nic dokládat nemusíte...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).