Re: Potvrzení o příjmech - nevyplacené m
jaký pokyn na to potřebujete? v ř.13 je jasně napsáno "úhrn vyplacených měsíčních daňových bonusů", tak mu musíte vyplnit úhrn VYPLACENÝCH bonusů (ty nevyplacené, na které bude mít nárok, dostane od FÚ po podání DP), za rok, v němž mu bude mzda za prosinec doplacena (tedy is bonusem) bude povinen podat si DP a bonus bude muset (pravděpodobně) vrátit
Re: Potvrzení o příjmech - nevyplacené m
jste laskavá, díky
mne právě nejde do hlavy, že to dostane dvakrát a že když potom nepožádá o zúčtování, nebo nebude muset podávat DP, tak mu to tak zůstane? asi jsem nedůvěřivá, že by nám to zákonodárci takto dali
vám moc děkuji, myslela jsem, že jste už z diskuze pryč
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 2. 2011 9:38
Dobrý den,
moc prosím o radu. Vystavuji zaměstnancům Potvrzení o příjmech, firma jim nevyplatila do 31.1.2011 mzdu za 12/2010. Všechno kolem toho vím, ale jak je to s vyplacenými bonusy za děti. Píšu do ř. 13 všechny na které měl nárok, tedy vč. za 12/2010 i když mu to ještě nebylo vyplaceno?
Moc děkuji za pomoc, nemohu to najít jak na to.