Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 2. 2011 11:27
Dobrý den,
prosím Vás o radu ohledně účtování obcí. Máme Gordic.
Posílali jsme na KU Přílohu a paní, která nás má na starosti, nám psala, že v Příloze vykazujeme minulá období, které se v roce 2010 neuvádějí. Je to
Výkaz: Příloha účetní závěrky
PRI - G. - G. - 4 - 3 166,00
PRI - G. - G.1. - 4 - 3 166,00
PRI - H. - H. - 4 - 3 154,00
PRI - H. - H.1. - 4 - 3 154,00
Počáteční stavy 2010, tedy přechod z roku 2009 do roku 2010 dělala minulá účetní spolu se starostou a programátorem, já účtovala už jen běžné případy v měsících roku 2010. Předchozí uzávěrky a poslané výkazy byly v pořádku, až na tenhle. Prosím Vás, jsem začátečníik a s tímhle problémem jsem se ještě nesetkala, ale nevíte náhodou, mohlo by to být vlivem účetnictvím nebo špatného převedení zůstatků z roku 2009, myslím třeba v nastavení programu? V prosinci programátor dělal nějaké úpravy a aktualizace v programu, nevím jaké, nic ke své práci neříkal, jen naťukal a šel.
Prosím Vás o radu, jak se s tím vypořádat, vůbec netuším, kde mám hledat chybu a potřebuju ji rychle opravit.
Děkuji moc, Míša.