Re: Kastner stereo účetni sw - tisk fakt
***Zkuste nastavení- Parametry firmy- Základní. Před chvíli jsem Vám psala odpověď níže. Ještě mne napadlo jedno + pro tento program - aktualizace se instalují přímo z programu - po spuštění programu jsou vyhledány nové aktualizace a jen si to odklepnete a za chvíli máte program aktualizovaný.
Děkuji za radu, i za tip, jak vyplňovat DPFO, mám jich taky víc. Některým dělám výdaje procentem z příjmů, tak to mi spadl kámen ze srdce, že to jde. Mzdy na Účtu jsou moc přehledné i s orignálními tiskopisy. Od letošního roku tam jdou tisknout i orig.tiskopisy pro jiné zdr.poj. než VZP. Snad to v Kestnerovi bude taky. Hezký zbytek dne! Marita
***Jsou tam tiskopisy všech ZP a dokonce už přes tento program posílám elektronicky měsíční přehledy na sociálku - což mi doteď moooc chybělo. Nerada totiž sponzorují Českou poštu :-)
***musí být elektronický podpis a pak se musíte zaregistrovat na OSSZ. Pokud děláte mzdy pro klienty, tak ještě Plná moc klienta, ale to je vše popsané na stránkách cssz, anebo Vám poradí přímo na OSSZ. Ze začátku to chce trochu trpělivosti, ale nyní už posílám elelktronicky skoro všechno - ELDP, příhlášky, odhlášky... Stejně tak komunikuji i se zdravotními pojišťovnami. Ušetří to spoustu času i peněz.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 2. 2011 19:58
Zkouším demo tohoto programu a nevím, jak nastavit ve fakturách text o zápisu do OR nebo ŽR. Živnosťák to kontroluje a u většiny programů, co jsem zkoušela, tao nastavit jde. Účtujete někdo v tomto programu?