Re: životní pojistka-roční zúčtování
Ano to vše je jinak v pořádku.Jen mě zarazilo to připojištění dětí.Myslela jsem že částka zaplaceného pojistného bude třeba rozdělena na sumu kterou si platí za pojištění zaměstnanec a připojištění dětí tam nebude zahrnuto.Protože na pojistce ve smlouvě má jinak rozepsáno jeho pojištění např.680,-Kč měsíčně a 1.dítě 280,-Kč měsíčně a 2.dítě 280,-Kč měsíčně.Tudíž celkem 1240,-Kč měsíčně dohromady. A na potvrzení má 14880,-Kč za rok tzn.12x1240,-Kč.Předpokládám že když je na potvrzení celá částka že je to snad správně ale člověk nikdy neví.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 2. 2011 14:59
Prosím o radu.Zaměstnanec mi donesla životní pojistku kde je jako pojistník a zároveň i pojištěný on,ale dále tam má připojištěné děti.Donesl mi potvrzení o zaplaceném pojistném od pojišťovny na kterém má částku celkovou a podle mě je tam zahrnuta i částka co platí za pojištění dětí. Může si to celé uplatnit?Děkuji.