Nemám potvrzení ani výpl.pásek

• (neregistrovaný)

15. 2. 2011 20:37

Dobrý večer,za měsíc leden nemám potvzení o příjmu ani výplatní pásku,firma zkrachovala a nemám na ni žádný kontakt,co s tím mám dělat,udělat přiznání bez tohoto příjmu? Mám jen výpis z banky ,že mi výplata přišla.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 15. 2. 2011 20:41

M. (neregistrovaný)

Re: nemám potvrzení ani výpl.pásek
      Nelze udělat přiznání bez tohoto příjmu potvrzeném na příslušném potvrzení,které se vystavuje za celý rok,ne jen za 1 měsíc a už vůbec ne z výplatní pásky.Nebo to bylo zaměstnání na jeden měsíc?ale stejně leden už nepatří do potvrzení o příjmu ze záv.činnosti za r.2010. Proč vlastně budete dělat přiznání,to je možná ta nejdůležitější informace.

• 15. 2. 2011 21:22

JančaJ (neregistrovaný)

záleží na FÚ, já jsem se s tímto již setkala a správkyně daně stačily výplatní pásky... ale do ročního příjmu zahrnete příjmy z roku 2010 nikoliv za leden letošního roku - ten budete zdaňovat v příštím roce. A nevíte náhodou, jestli je firma v likvidaci? Pokud ano, tak musí mít správce, se kterým se toto řeší...

• 15. 2. 2011 21:36

peter (neregistrovaný)

Jedná se o leden 2010,na FU mi řekli,že mám doložit výpis z banky,ale to je čistý příjem, daň neznám a v práci mi to nechtějí udělat,protože nemám to potvrzení za leden2010,jak se mohu dopátrat té firmy,nevím,jestli jé v likvidaci.

• 15. 2. 2011 21:46

JančaJ (neregistrovaný)

na www.justice.cz, na levé straně - obchodní rejstřík - zadejte název firmy a zobrazí se Vám akutální údaje - pokud bude firma v likvidaci, tak to bude u jména firmy napsáno červeně, když otevřete "úplný výpis", tak tam najdete jméno likvidátora včetně adresy a tomu byste napsal žádost o vystavení potvrzení...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).