Re: Životní pojištění
Návrh není smlouva. Dotyční s návrhem nemuseli souhlasit a smlouvu nemuseli podepsat nebo tento návrh mohli změnit. Pokud platí životní pojistku, musí k ní mít i smlouvu. Kopii si můžou vyžádat u pojišťovny, ta by jim měla smlouvu poslat! Já bych chtěla potvrzení od pojišťovny, kolik mají zaplaceno a dodat smlouvu, pokud již není doložena v minulých letech (což ve Vašem případě asi není).
Re: Životní pojištění
Díky moc za radu, oni se totiž zaměstnancí rozčilují, že nic jinýho jim pojišťovna nedala, nebo tam pak volájí, oni jim řeknou, že jim nic jinýho nedají, no a pak se rozčilují na mě, že už nic nedostanou a že já to nechci uznat a dát do daní. Je to kolotoč. Jediná pojištovna česká s tou není žádný problém.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 2. 2011 8:24
Dobrý den, můžu uznat k ročnímu vyúčtování pouze NÁVRH K ŽIVOTNÍ POJISTCE ?. Hromadu zaměstnanců totiž mi nosí pouze tyto zmíněné návrhy. Hodně to dělá AXA, GENERALI. Že dají pouze návrh a pak volají do pojištovny, že chtějí smlouvu a oni říkají, že jim smlouvu nedají, že je to ten návrh. Ale v zákonu je že k ročnímu zúčtování se musí přinést smlouva. Je to začarovaný kruh. Co s tím ?