Re: špatný průměr-oprava
jako prémii bych to nedávala, protože kdyby se někdy domáhali doplacení, tak nezjistíte, že je to doplatek mzdy
mohlo by se stát, že byste musela platit ještě jednou
již jsem Vám odpovídala - já bych doplatila tím druhem mzdy, který jim patří
ale počkejte ještě na názor ostatních
Děkuji Vám moc, jste moc hodná. Já bych také nejraději dopočítala rozdíl a vrátila jim nyní ve výplatě s vysvětlením. Jen se bojím jestli mi to někde jinde neudělalo paseku, myslím na to už 20 hodin asi se zblázním. Opravdu díky moc za vaše odpovědi, moc si to ho vážím!!!
K těm měsícům, které byly špatně, bych si udělala poznámku, že bylo doplaceno v únoru 2011. K únorovým výplatám bych přiložila seznam, co bylo doplaceno. Nedělala bych věci složitější než jsou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 2. 2011 10:41
Zjistila jsem že mám špatný průměr u 3 zaměstnanců ve 3 čtvrtletí. Průměr na hodinu jsem násobila 6 místo 7 hodinovým úvazkem, takže celé čtvrtletí špatně zaplacená dovolená a svátek.
zaměstnavatel radí vrátit úvazek na tyto 3 měsíce zpět dodatkem na 6 hodin, jak bylo dříve, ale zaměstnancům dopočítat rozdíl a vrátit nyní ve výplatně za únor jako prémii. MYSLÍTE ŽE JE TO MOŽNÉ!!