Re: Stěhování zaměstnavatele
>Zaměstnavatel se bude stěhovat a od 1. září působit
>jinde. Ve smlouvě uvedena ulice, nicméně podle
>zaměsnavatele to není problém, má to prý ošéfované s
>právničkou.
Myslíte-li v pracovní smlouvě, jako Vaše místo výkonu práce, tak změnu, nebude-li nová adresa na stejné ulici, může provést jen s Vaším souhlasem. S tím mu žádná právnička nic neudělá.
>Vzhledem k tomu, že nepředpokládá nějaký odchod, tak
>to vidím na dodatek těsně před koncem srpna. (Již to
>tak jednou bylo).
>Pokud to tak bude, tak obecně je to jasné, výpoveď z
>jeho strany.
>
>Co dělat, když mi tu výpověď ale nedá ještě v
>srpnu,protože to třeba nestihne nebo bude ješitný, a bude mi
>chtít znemožnit nástup do jiného zaměstnání. Kam chodit
>po 1. září?
Na staré původně sjednané v PS, jestliže Vám nebude přidělovat práci, tak jde o překážku na straně zam-tele.(bude platit průměrem).
Nic nebrání tomu, abyste si sehnal novou práci, protože můžete mít soiběžně dva PP, pouze v případě sporu musíte prokazovat, že jste se opakovaně dostavoval na sjednané místo výkonu práce a zam-tel Vám ji nepřiděloval.
Na nové pracoviště?
>Ptám se z důvodu hledání nové práce, abych byl
>připraven na všechny varianty.
>Děkuji.
Re: Stěhování zaměstnavatele
no to by mohlo pro prokázání stačit a pak se odebrat do nového zaměstnání.Hlavně bych opakovaně kontaktoval zam-tele a požadoval práci dle PS a současně náhradu za dny, kdy práci nepřidělil. Prostě otravovat ho, aby pochopil, že musí jinak. Ale asipředbíháme, uvidíte, jak to dopadne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 2. 2011 15:11
Zaměstnavatel se bude stěhovat a od 1. září působit jinde. Ve smlouvě uvedena ulice, nicméně podle zaměsnavatele to není problém, má to prý ošéfované s právničkou.
Vzhledem k tomu, že nepředpokládá nějaký odchod, tak to vidím na dodatek těsně před koncem srpna. (Již to tak jednou bylo).
Pokud to tak bude, tak obecně je to jasné, výpoveď z jeho strany.
Co dělat, když mi tu výpověď ale nedá ještě v srpnu,protože to třeba nestihne nebo bude ješitný, a bude mi chtít znemožnit nástup do jiného zaměstnání. Kam chodit po 1. září? Na nové pracoviště?
Ptám se z důvodu hledání nové práce, abych byl připraven na všechny varianty.
Děkuji.