Re: RZ - můžeme udělat?
v červenci nemohl mít podepsané u obou zam-telů (měl souběh - sice jen za 1 den, ale souběh byl)
pokud má napsáno na potvrzeních, že měl podepsáno daň. prohl. za I-VII/201O a u dalšího povrzení za VII - X/2010, pak bych mu vysvětlila, že porušil zákon a podepsal prohl. u 2 zam-telů souběžně
a vystavila bych mu potvrzení o zd. př. a poslala ho na FÚ (do svých poznámek bych si napsala, proč jsem mu RZD neudělala - při příp. jeho stížnosti na FÚ, abych mohla argumentovat)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 2. 2011 7:28
Dobrý den, poradí mi někdo? Zaměstnanec žádá udělat RZ. V roce 2010 byl zaměstnán od 1.1. do 19.7. u jednoho zaměstnavatele, od 19.7. do 18.10. u druhého a od 19.10 dosud u nás. Jedná se mi o toho 19.7., kdy byl v ten den u dvou zaměstnavatelů. Prohlášení k dani podepsal u obou zaměstnavatelů. Bude to mít na daně nějaký vliv? Můžeme mu tedy u nás udělat RZ nebo ať si sám podá daň přiznání?