Re: Pohoda-tisk sestavy pouze VZP
Musíte vybrat výběrem, jen tu pojišťovnu, kterou chcete tisknout.
Do počítače si nainstalujte podporu tisku do PDF dokumentů a při tisku vyberete jako tiskárnu tuto PDF volbu a dáte tisk do PDF pouze aktuální strany.
Řeším to takto každý měsíc, vybírat pouze zaměstnance s VZP je neprosto zdlouhavé a pracné.
Navíc při instalaci Pohody je automaticky i tato PDF podpora tisku nainstalována a tak při zobrazení sestavy na obrazovce vyberete stránku s VZP přehledem a nahoře je ikonka tisku do PDF.
u zaměstnanců, kteří jsou pojištěnci VZP uděláte křížek, pak kliknete na ten velký křízek co je u záložek (před nadpisem jméno), ukáže se záložka moje označené na to kliknete, vyberou se vám zaměstnanci , u kterých jste udělala křížek. Pak dáte tiskové sestavy a už se vám vytiskne přehled jen pro VZP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 2. 2011 16:22
Dobrý den, prosím o radu těch, kteří účtují v Pohodě jakým způsobem mám zadat, aby se mi při přehledu o platbě pojistného zaměstnavatelem tiskla pouze vybraná pojišťovna - v mém případě VZP. Pořád se mi ukazují na tisku všechny ostatní. Moc děkuji