Re: OT: Prezident dnes podepsal zákon o
Děkuji, takže teď se máme na co těšit.
Neodpustím si jednu "hořkou" poznámku, administrativy, svázání předpisy přibývá - ale pro obyčejné lidi a firmy, a stejně jak administrativa roste geometrickou řadou, tak "tunely" a "rozkrádání" také.
Mě by jen zajímalo, odkud já mohu a mám vědět že můj dodavatel se chystá nezaplatit DPH...
Tak tady by se dalo diskutovat a asi bychom se všichni shodli. Chtělo by to poslat pár stránek tohoto fóra těm nahoře ať vidí, čím vším se musí zabývat taková(ý) obyčejný účetní. Hlavně, jak je většina zákonů nesrozumitelná, což vyhovuje těm, kteří je chtějí obcházet a ostatním to akorát stěžuje práci ve snaze vyhovět jim aby nebyly problémy. A zřejmě většina z nás dělá všechno od A až po Z, tj. mzdy, zásoby, majetek, zmiňovanou DPH až po finální uzávěrku, tak je toho až až. Všem přeji hezký den a pevné nervy a také vzájemnou dobrou spolupráci na tomto fóru.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 2. 2011 10:14
Takže Kalouskův odpočet je definitivní...