Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 2. 2011 10:02
Dobrý den, prosím o pomoc...jsem nějaká nejistá.
Pracuji v programu Pohoda a nejsem si jistá, zda jsem u zaměstnance do programu uvedla vše, může mi prosím někdo poradit??
Zaměstnanec byl zaměstnán u jiného zaměstnavatele od 1-6/2010 kde si uplatňoval slevu na poplatníka a daňové zvýhodnění na 2 děti. Od 1.7.2010 - 30.9.2010 byl veden na ÚP a od 1.10. -31.12.2010 byl zaměstnán u nás ve firmě, kde si podepsal také prohlášení k dani ale slevu už jen na 1 dítě.
Jako posledního zaměstnavatele nás požádal o RZD...ale nevím si rady co v Pohodě vše vyplnit a jaká data...
Vím, že se do záložky daně a pojistné uvedu příjem u jiného zaměstnavatele, daň, pojistné i daňový bonus...ale nevím, zda se tam nějak musí zavěst ten ÚP - nenapadá mě kam a také jestli se tam uvádí jen od 1-6/2010 pak nic a pak od 10-12/2010 údaje od nás. Nebo slevy za celý rok??? Prosím o pomóóóóóóóóc.
Předem děkuji