DPP a podepsané prohlášení

• (neregistrovaný)

28. 2. 2011 8:43

Studentka podepsala DPP, hodinová odměna a celkem to vyjde asi na 3800,-. Růžové prohlášení ji nedali podepsat. Může si dojít za mzdovou a prohlášení podepsat a mít zálohovou daň (tedy nula)? Může to mzdová odmítnout? (Má s tím víc práce?)
    Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 28. 2. 2011 8:48

xy5

Re: DPP a podepsané prohlášení
      pokud chtěla daň. prohl. podepsat, pak se měla SAMA starat o to, aby ho podepsala (když nechtěla podepsat, pak se MÚ domnívala, že má podepsáno ještě jinde - souběh zaměstnání - a v tom případě se již další daň. prohl. podepsat nesmí)
      ano, má s tím MÚ více práce
      záleží, kterého měsíce se to týká, pokud je to z loňského roku, potom již doba pro dopodepsání daň. prohl. uplynula

• 28. 2. 2011 8:57

Katka2 (neregistrovaný)

Je to čerstvé, právě že se sama stará (tedy já se starám), je to taková rozlítaná firma, práce v terénu... jediný koho viděla je přímý nadřízený a ten ani neví, kdo jim dělá mzdy. Jde mi o to, jestli to m.ú. může odmítnout udělat. Případně jak se růžovka přesně jmenuje, že bychom to stahli, vyplnili a donesli hotové.

• 28. 2. 2011 9:58

ija (neregistrovaný)

Růžovka - to se mi moc líbí :-) Taky jsem kdysi poznávala tenhle formulář jen podle růžové barvy... Najdete ho tady:
      http://cds.mfcr.cz/sys/cds/scripts/tiskopisy/tiskopisy-pdf2011/5457_21.pdf

• 28. 2. 2011 8:48

markov (neregistrovaný)

Při nástupu lze Prohlášení podepsat a slevy prokázat do 30 dnů (od nástupu). Nástup na DPP byl kdy?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).