Hlavní navigace

Výstupní prohlídka v PN - prosím páju

  • (neregistrovaný)

    28. 2. 2011 10:13

    Dobrý den, potřebovala bych vědět, zda je možné provést výstupní lékařskou prohlídku v době PN. Zaměstnanec se léčí s nervy,tvrdí, že jeho nemoc je z důvodů pracovního přetížení a pracovní neschopenku má do dnešního dne (nemoc dnes ukončena). Může být problém v tom, když závodní lékař dnes provede výstupní prohlídku ?
    Předem moc děkuji za odpověď

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 28. 2. 2011 10:17

      pája

      Re: Výstupní prohlídka v PN -
      já bych v tom problém neviděl, tím, že navštíví lékaře, přece léčebný režim neporuší, netuším ale, jak ho tam donutíte jít. Pokud ho vyzvete a on to nesplní a nepůjde, tak bych to viděl jako jeho problém. Na nějakou nemoc z povolání to těžko uhraje, takže ho tam pošlete.?Předpokládám, že ukončení PN má na tiskopisu uvedeno už z předchozí kontroly, nebo byl dnes u lékaře? Pokud byl, tak není co řešit.

    • 28. 2. 2011 11:06

      RenataH (neregistrovaný)

      Re: Výstupní prohlídka v PN -
      Neschopenka byla vystavena praktickým lékařem a jím také k dnešnímu dni ukončena (předpokládám, že ne dnes, ale koncem min.týdne). Poslala jsem zaměstnance dnes na výstupní prohlídku, ale on se s lékařem pohádal a vztekle odešel. Nevidím žádnou páku, jak ho tam dostat znovu. Ale zaměstnavate chce vědět, jestli výstupní prohlídka v poslední den PN je nějak napadnutelná, resp. zda je taková prohlídka plnohodnotná s prohlídkou konanou jindy, v době, kdy netrvá PN.

    • 28. 2. 2011 11:13

      pája

      Re: Výstupní prohlídka v PN -
      Já jsem přesvědčen, že poslední den PN a výstupní prohlídka nijak nekolidují.Navíc, on tam šel, splnil Váš požadavek a to,jak to dopadlo, je jeho problém. Lékař je stejný-PN i výstup?

    • 28. 2. 2011 11:34

      RenataH (neregistrovaný)

      Re: Výstupní prohlídka v PN -
      Lékař není stejný, PN je u praktického lékaře v místě trvalého bydliště, závodní lékař je v areálu zaměstnavatele.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).