Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 3. 2011 12:44
Dobrý den všem ochotným duším :-) Dělám DE trafiky, pročetla jsem všecičko co se tu o trafice psalo a pořád mám jeden problém s vedením skladových zásob a inventurou - paní (trafika je její a sama si tam i prodává) mi sice udělala fyzickou inventuru přímo k 31.12., takže nemusím nic dopočítávat, ale nezahrnula do ní noviny, časopisy a dvd (všechno zboží co chodí od Mediaprint Kapa a PNS), protože to podléhá remitendě a to co neprodá se vrací. Řiká, že je to nad její síly to spočítat, že je toho strašně moc. Tržby má ale za všechno zboží dohromady, čili jak cigarety, cukrovinky tak i ten tisk..
Máte někdo radu jak udělat, aby mi ta inventura mohla sednout se skladovýma zásobama co vedu jako "korunový sklad"? Rozumíte mi? :-)))
Mě tedy připadá, že ta fyzická inventura by měla být včetně těch novin atd, ale nechci jí do toho nutit, nejsem si tím úplně jistá no... Prosím o názory, nápady, rady, moc moc prosím :-)