Re: Co se počítá do obratu DPH -i osvob.
Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, jestli se Vám podařilo zjistit, jak je to ohledně překročení obratu 1 mil. Kč u činností dle §
57 ?
Já totiž řeším podobný problém -provádíme rekvalifikační kurzy v oboru, které jsou akreditované MŠMT. Tyto kurzy jsou také osvobozeny od DPH a v současné době řeším, jestli se tyto příjmy započítávají do obratu čin nikoliv... Děkuji za info
Re: Co se počítá do obratu DPH -i osvob.
Zdravím, sice je tento dotaz poněkud starý, ale zajímalo by mne, jak jste problém vyřešila.Dle mých informací se příjmy dle par. 57, mající akreditaci do obratu nezapočítávají, ale nenašla jsem nikde slůvko potvrzení.....nemáte něco?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 3. 2011 8:30
Jsme příspěvková org., provozujeme osvoboz.čin. dle § 57 a jiné sportovní činnosti, které nejsou pro školy, proto myslím, že se mají počítat pro obrat DPH.
Co budu počítat do částek pro překročení obratu 1mil. - všechny tržby nebo jenom ty neosvobozené? Děkuji.