Re: Proplacení dovolené
Myslela jsem si že těch 9dnů co ji krátím tzn.že neodpracovala celý rok.Nebo se to nekrátí když je na PMM?Pracovní poměr nekončí,ale nastupuje od 1.3.2011 na RP a o čerpání dovolené nepožádala.Nevím co dál.
Díky kdo mi poradí.
Re: Proplacení dovolené
Pro začátek navrhuji si přečíst Zákoník práce, nejmíň § 211 - 223. Pro rychlejší orientaci: MD se počítá pro tyto účely jako odpracovaná doba, krátí se za 100 zameškaných dnů o 1/12 a za každých dalších 21 dnů o další 1/12. Tedy nemoc, ošetřovné, neplacené volno, RD. Nikoliv za MD. Když nepožádala o čerpání dovolené hned po MD, má smůlu. Do 28.2. je to jenom 1/12 letošní dovolené.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 3. 2011 14:14
Prosím poradte.Pracovnice nastoupila na PPM
od 16.8.2010-28.2-2011.V roce 2010 se jí krátila dovolená a nárok na dovolenou tak místo 20dnů měla nárok jen na 11dnů. Z toho si 11dnů vyčerpala a zbývají 2dny.Má organizace povinnost ji tyto dny proplatit a musí si napsat žádost o jejich proplacení???
Díky všem co mi odpoví.