Příspěvkovka - odměny za přestupy

• (neregistrovaný)

2. 3. 2011 15:29

Jsme příspěvková organizace zabývající se sportovní činností. Myslíte, že "převod práva účasti v soutěži" bude náš daňový nebo nedaňový příjem. Do hospodářské činnosti, kterou jsme zdaňovali jsme zatím uváděli jen příjmy z nájmů a reklam.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 2. 3. 2011 17:11

ivka 2004 (neregistrovaný)

Re: Příspěvkovka - odměny za přestupy
      Mám je jako příjmy zdanitelné v hlavní činnosti, a pokud je hlavní činnost minusová tak se nedaní.

• 2. 3. 2011 20:21

lola (neregistrovaný)

Taky jsem myslela, že je dám do hlavní-je to sport. A tak zdaňujete taky jen nájmy a reklamy nad 300.000,-? A dáváte k nim nějaké výdaje? Já všechny výdaje nechávám v hlavní činnosti. A co provádíte s odpisy? Máte jen účetní nebo i daňové? A uvádíte je v tabulce B přílohy č. 1 II. oddílu přiznání k dani z příjmu PO? Omlouvám se za moc otázek, ale předem moc děkuji za rady! Zatím jsem účtovala převážně obchodní společnosti.

• 2. 3. 2011 23:29

ivka 2004 (neregistrovaný)

Zdaňuji jen reklamy, ale uplatňuji v Daňovém přiznání snížení o 300 000 Kč, výdaje žádné k reklamám nemám. Odpisy nemám, vše vlastní obec. Daňovou úsporu, ale musíte v přístích třech letech proinvestovat v hlavní činnosti, jinak ji musíte ve třetím roce zdanit. K Daňovému přiznání přikládám vyúčtování daňové úspory s přesným rozpisem .

• 17. 10. 2011 13:00

vendy2 (neregistrovaný)

Hezký den, mám též dotaz k daňové úspoře. V přiznání za letošní rok budu přikládat vyúčtování úspory. Stačí to jen na papíře zvlášť nebo v příloze k účetní závěrce? A je nutné doložit kopie dokladů na které se úspora použila? Děkuji předem

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).