Re: kontrola ZP - ztráta dokladů poštou
určitě nezasílali tak citlivé dokumenty obyčejnou poštou
pokud ano, pak je to jistě porušení nějakých předpisů
když je na rozhazování ve státní sféře, jistě se najdou peníze i na poslání doporučeného dopisu (do vl. rukou)
napište jim doporučený dopis, ve kterém žádáte o prověření, proč Vám tyto dokumenty nedošly
pak bych se obrátila na policii a podala trestní oznámení (nevím, jak formulovat - dnes je moderní všude psát "trestní oznámení na neznámého pachatele"). Omlouvám se - neznám terminologii a snad ji ani nebudu muset nikdy potřebovat znát.
Snad se ozve ještě někdo, kdo se vyzná v komunikaci s policií.
Ale určitě bych to za hlavu neházela, může se stát, že se tyto citlivé údaje objeví na internetu, někdo bude zam-ce "masírovat" na různé půjčky apod.
Já sice tuto situaci nezažila,ale pokud jsou problémy s doručováním-do sídla firmy to znám,tak doporučuji pronajmout schránku a vyzvedávat poštu osobně na poště,včetně doporuč.dopisů,ale pravdou je,že i tak se dopisy ztrácejí a co dopisy i balíky.
Děkuji za rady.. již máme zřízenou dosílku na jinou adresu. Přeji pěkný den...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 3. 2011 21:04
Dobrý večer,
ve čtvrtek jsem zde psala svůj dotaz
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=789915
a nyní bych potřebovala vědět, jak postupovat dále. Psala jsem odpovědné pracovnici na ZP emailem a dneska mi bylo odpovězeno, že dokumenty zasílali již 12.1. a že se jim nevrátili zpět. Mám ji napsat ještě oficiální dopis, že žádáme o prošetření na poště, kdy bylo vhozeno do schránky a z jakého důvodu nezaslali dokumenty na námi požadovanou adresu, kterou jsem jim psala, jelikož máme problémy s doručováním a přesně této situaci (tj. ztráta citlivých údajů) jsem se snažila vyhnout... A na PČR zajít s jakým oznámením??? Jsem z toho rozladěná...
Děkuji