Účtování zásob restaurace -prosím o radu

  • 4. 3. 2011 8:33

    Dobrý den,

    Mám dotaz ohledně účtování restaurace.
    Nákup materiálu a zboží budu účtovat 112/321 nebo 132/321.
    Provozní restaurace má pak program, kde vidí, co se spotřebovalo a v jaké ceně. Mohu ji vždy požádat, aby mi dala čísla a já zaúčtovala 501/112 a 504/132 a nemusím přitom vést ještě sklad ve svém účetním softwaru? Četla jsem, že když existuje mezisklad (pod čímž si představuji právě její evidenci), nemusím se s tím již zdržovat.
    Tržby budu, samozřejmě, účtovat 211/602 nebo 211/604.

    Děkuji za radu.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).