Re: Platba OSSZ 7.000,-
Změna byla v minimálním pojistném, zvýšilo se na 1 807 Kč. Ale až ode dne podání přehledu za rok 2010.
Je hodně divné, že by hned dostal složenku.
Zkuste zjistit více informací. Někde bude zakopaný pes, ale výše uvedený důvod to asi nebude.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 3. 2011 10:12
Včera mi volala kamarádka, že její známý si byl v pondělí podat přehled na sociálku (už měl podané DP) a chtěli na něm 7000,- doplatek na sociální pojištění, že prej podle nového zákona musí každá OSVČ- (hlavní činnost) zaplatit těch 7000,-Kč, nově od letoška ( údajně jako satisfakce oproti normálním zaměstnancům, kteří si prý platí ze svých příjmů mnohem větší pojistné). Samozřejmě, že peníze ten dotyčný u sebe neměl, pač mu vycházela z přehledů 0, tak dostal složenku :-). No já včera koukala jak jelen, cože je to nového, a tak mně napadlo jesli o něčem někdo nevíte, kde by se to dalo vyčíst, přijde mi to jako blbost, ale v tomhle státě je možné všechno.