Re: překážka v práci - soud
Mě když se toto stalo, tak mi zaměstnavatel zaplatil jen dobu co jsem byla v práci a zbytek mi zaplatil - soud -
Váš zaměstnanec musel dostat doklad, že semá dostavit k soudu a na druhé straně byl formulář, kde se vyplní náhrada..., že zaměstnavatel nebude hradit mzdu zaměstnanci a mzdová vyplní příjem zaměstnance..., už si nepamatuji co tam vše bylo přesně a ten papír se odevzdá u soudu a oni už to zařídí...peníze přijdou trochu se zpožděním, ale dorazí...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 3. 2011 13:31
Dobrý den,
teprve začínám se mzdami a tak bych potřebovala poradit od zkušenějších.
Od zaměstnance jsem dostala Potvrzení o svědectví u hlavního líčení v době od 14:15 do 14:50 hod. Zaměstnanec měl celý den volno, bude mu proplaceno celých 8 hod jako překážka v práci? A poté mám tedy zaslat soudu fakturu k refundaci a oni nám na náš účet vrátí to, co jsme našemu zaměstnanci proplatili? Je to tak správně?
Nelze - na základě nějakého potvrzení - požádat soud, aby tuto překážku uhradil rovnou zaměstnanci?
Předem děkuji za cenné rady.