Re: prosím - kolik si mám říct?
Pokud se to klientovi zdá moc, tak ať si to zpracuje sám. Je to spousta práce. Porovnejte si to např. z hodinovou sazbou autoopraváře!
Je dobré znát svou cenu, svá rizika s touto prací, své sebevzdělávání a náklady s tím spojené. Ano, slečna s tříměsíčním rekvalifikovaným kurzem si může říci mnohem méně a český podnikatel zajásá...do chvíle, než účto na něco potřebuje či mu ho někdo přijde zkontrolovat....
Děkuji, vidím že reakcí jsou spousty - co se týká mne,praxi mám, zabývám se daněmi 15 let, ale vždy jako zaměstnanec - tohle je jen jednorázová akce, proto se ptám a určitě si vezmu spíše méně, protože nejsem profesí účetní. Ale souhlasím s názorem, že to není jen tak nabouchat to do PC a vzhledem k tomu, že se zákony neustále mění, je to velká zodpovědnost. schopná účetní taky musí vědět vazby na další spoustu zákonů - takže určitě se nechte zaplatit o:)) ostatně je to vidět i tady někdy na foru,co jsou někteří schopni poradit.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 3. 2011 9:55
Dobrý den, asi neobvyklý dotaz, ale můžete mne navést na nějaký odkaz nebo napsat kolik si mám vzít za zpracování účta? Je to neplátce, DE, cca 200 VPD a 100 PPD , 200 ks faktur vydaných i přijatých v krabici- tzn. seřadit, zpracovat a udělat DAP,ZP a SP. děkuji o:))