Re: dvě výpovědi
A Vy jste posílal výpověď, návrh na dohodu nebo něco mezi tím? Jak oni Vám dali vědět, že chtějí dohodu?
Re: dvě výpovědi
Přesně tak, pokud jste původně napsal jen, že žádáte o ukončení dnem 28.2., tak je to jen návrh a pokud Vám toto datum neodsouhlasili, tak stále zůstáváte zaměstnancem. Takto znějícím dopisem jste ani nedal výpověď, takže žádná výpovědní doba neběží a Vy neskončíte ani 30.4.
Buď se musíte opravdu na nějakém datu dohodnout a teprve až tu dohodu máte podepsanou, tak jste se dohodli a poměr Vám pak skončí dohodnutým dnem.
Pokud se nedohodnete a Vy dáte výpověď, kterou doručíte v březnu, poběží Vám od dubna výp. doba a Vy skončíte 31.5.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 3. 2011 19:42
Dobrý den,
podal jsem výpoved z PP, doručena 28.2.2011 , žádám zaměstnavatele o ukončení PP k 28.2.2011 . Předpokládal sjem, že nebude souhlasit, takže mi PP skoční k 30.4.2011 . Zaměstnavatel se chce dohodnout na ukončení PP k 31.3.2011. POkud znovu podám výpoved s termínem 31.3., která vypoved bude platná, pokud mi zamestnavatel termin v druhe vypovedi neodsouhlasi?