Re: povinnost podat daňové přiznání
pokud jste mela dohodu do 5 tis. nejedna se o dan zalohovou ale srazkovou a nepodava se priznani. pokud vice je zalohova dan a melo by se podat priznani. ted jde to to, ze vam muzou tim padem i vice vracet v priznani. a jak píšete je to vsechno o lidech a jejich ochote.
pokud chcete napište na vas e-mail. ja vam napišu a muzete mi to poslat oskenovane a podivam se vam na to.
Re: povinnost podat daňové přiznání
měla jsem dohodu jen do těch 5 tis., takže se jedná o srazkovou daň, tím pádem nebudu dávat přiznání. moc Vám děkuji za ochotu, kdybych se ještě náhodou setkala s nějakým problémem v této věci, tak se Vám určitě ozvu. Ještě jednou moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 3. 2011 9:49
dobrý den, prosím vás... jsem zaměstnaná na pracovní smlouvu v jedné firmě. během roku jsem měla brigády. účetní mi říkala že si musím podat daňové přiznání na FU, že ona mi to nemůže udělat když jsem měla ještě jiný příjem. Někde jsem četla, že daň.přiz. jsem povinná dát, když příjmy přesáhnou 15 tis., je to tak? nebo musím podat i když jsem měla na dohody za rok 2010 jen 4 tis.? Děkuji za odpově, vůbec tomu nerozumím a účetní není moc ochotná. Ještě jednou děkuji.