Re: nepodepsaná neschopenka
A je hodně velkým problémem před zpracováním mezd zavolat dotyčné, aby se přišla podepsat? Nebo poslat e-mail, ten je levnější, nebo SMS nebo po někom vzkázat nebo... nechápu co tím kdo sleduje. To se jedná o šprajc?
Re: nepodepsaná neschopenka
Mám dojem, že se jedná o šprajc, ale já osobně jí volat nebudu (kromě toho, že na ní ani žádné spojení já osobně nemám) Jestliže její nadřízený ví, že potvrzení není podepsané a sám není ochoten rozhodnout... Taky záleží na tom, jak se k vám lidé chovají...Jsem ochotná vzkazovat bývalým zaměstnancům, že pokud požádají o RZD do 15.2., že jim vrátím peníze z daní, ale když vás někdo přehlíží jak velké širé rodné lány a lževám, nemáte chuť ani ten telefon zvednout, zvláště když to není vaše povinnost. A jak jsem napsala, u jiných lidí bych to řešila jinak...Snad má v pondělí přijít, tak to vyřeším a korunky dostane v pondělí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 3. 2011 10:36
Proplatili byste náhradu mzdy, když byste měli v ruce neschopenku (díl 3.) a nepodepsaný lístek na peníze k 21.dni PN ?
Já za normálních okolností ano, s tím, že bych si pak odchytila zaměstnance, aby mi lístek podepsal.
Teď jsem v situaci, kdy po mně generální ředitel chce, abych postupovala podle zákona, nechce rozhodnout, že mám náhradu zaplatit, ani že ji zatím nemám zaplatit. Jde o to, že my jsme zaměstnavatel i vystavovatel té neschopenky a jedná se o lékařku.
Nějak se mi nedaří v zákonech najít.
Díky za každou dobrou radu.