Re: Opět zápočt.list
To,že se budou rušit k tomu to všechno zatím spěje, nic konkrétního . Může mít prac.poměrů kolik chce. Nic jste neporušila, podpis na Prohlášení jeho věc, ví, že nesmí podepsat současně. Nechte si od něj podepsat, že nemá žádné srážky ( výkon rozhodnutí). JInak problém bez zápočťáku by mohl nastat jen v případě, že by u vás onemocněl do 21 kal.dnů. Pak již ne.
Nárok na náhradu mzdy v době nemoci kterou platí zaměstnavatel má jen v případě, že splňuje i nárok na nemoc.dávky.
Takže do 21 dnů onemocní a vy nevíte, jestli můžete vyplatit náhradu, protože nemáte předchozí doklad o tom, že byl v pr.poměru. Odpracuje-li u Vás alespoň 21 dnů, pak mu můžete s
čistým svědomím náhradu zaplatit.Protože kdyby měl vyčerpanou podpůrčí dobu v nemoci a vy ho zaplatíte dřív než si to odpracuje, máte přeplatek.
Jenže protože se nemoc do potvrzení už neuvádí, tak stejně víte prd, jestli náhodou před pár dny neskončila podpůrčí doba. PD mohla skončit např, 31-tého a on k vám dojde 1. a stejně nic nevíte, pokud vám to neřekne a klidně může mít i potvrzení a v něm o nemoci nic.
zam-nec nástup 1.2.2011, leden byl na pracáku-papír z pracáku mám. Zápočtový list z předchozího zaměstnání, které ukončil ke dni 30.11.2010 zam-nec má, ale já jsem ho po něm nijak zvlášť nevyžadovala. Na socku se už neposílají, měla jsem prostě pocit, že mi je k ničemu. Zam-nec neonemocněl, ale jde mi o to, zda bych ho měla mít založený v osobní složce zam-ce? děkuji moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 3. 2011 15:01
Dobrý den,
prosím o radu. Nastoupil k nám od 1.3. zaměstnanec, a že
v bývalé firmě skončil, ale ještě od nich nemá zápočtový list.
Já už jsem ho u nás přihlásila k soc. a zdrav.
Doufám, že list brzy donese.Hrozí nějaký průser?
děkuji za rady a přeji hezký den