Re: MONEY S3 - MAJETEK - účetní pohyby
Na kartě majetku je mám vypočtené - v záložce účetní odpisy až někdy do roku 2033, ale jak dám zaúčtovat - můžete mi to popsat prosím krok za krokem - na kartě nevidím vůbec nic a v majetku - mám jen tvorbu pohybů - a to mi nic nevytvoří. Ještě jednou děkuji
Re: MONEY S3 - MAJETEK - účetní pohyby
Tak už se mi to podařilo - nedošlo mi, kliknout jenom na majetek, že je tam ještě volba účtování a taky jsem měla chybu, protože jsem v kartě měla zaškrtnuto, že chci účtovat daňové odpisy - takže jsem to celé předělala a mám to v ID. Já se s tím programem třeba jednou naučím ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 3. 2011 13:17
Dobrý den, moc bych chtěla poprosit o radu, která se bude týkat majetku v MONEY - podvojné účetnictví. Mám zaevidovaný majetek, zadány daňové i účetní odpisy, ale nevím, jak teď "dostat" účetní odpisy do účetnictví. Myslela jsem, že dám tvorbu pohybů, ale to se mi nepovedlo, to mi napsalo "K danému datu nebyl nalezen žádný odpis, který by již neměl vytvořen účetní pohyb". Já účetní odpisy vidím, na kartě, ale nevím jak je dostat do účetního deníku - jedině mě napadá přes interní doklad, ale myslela jsem si, že by to mohlo jít rovnou z majetku.
Předem mockrát děkuji za odpovědi