MONEY S3 - MAJETEK - účetní pohyby

• (neregistrovaný)

13. 3. 2011 13:17

Dobrý den, moc bych chtěla poprosit o radu, která se bude týkat majetku v MONEY - podvojné účetnictví. Mám zaevidovaný majetek, zadány daňové i účetní odpisy, ale nevím, jak teď "dostat" účetní odpisy do účetnictví. Myslela jsem, že dám tvorbu pohybů, ale to se mi nepovedlo, to mi napsalo "K danému datu nebyl nalezen žádný odpis, který by již neměl vytvořen účetní pohyb". Já účetní odpisy vidím, na kartě, ale nevím jak je dostat do účetního deníku - jedině mě napadá přes interní doklad, ale myslela jsem si, že by to mohlo jít rovnou z majetku.

Předem mockrát děkuji za odpovědi

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 3. 2011 14:55

ju (neregistrovaný)

Re: MONEY S3 - MAJETEK - účetní pohyby
      pokud dělám odpisy k 28.2.2011 , musím k tomuto datu udělat tvorbu/ možná již je máte do konce roku vytvořené-je to umožněno na celý rok. Potom jdu na lištu do majetku a dám zaúčtování k danému datu.

• 13. 3. 2011 14:59

M. (neregistrovaný)

Na kartě majetku je mám vypočtené - v záložce účetní odpisy až někdy do roku 2033, ale jak dám zaúčtovat - můžete mi to popsat prosím krok za krokem - na kartě nevidím vůbec nic a v majetku - mám jen tvorbu pohybů - a to mi nic nevytvoří. Ještě jednou děkuji

• 13. 3. 2011 16:48

M. (neregistrovaný)

Tak už se mi to podařilo - nedošlo mi, kliknout jenom na majetek, že je tam ještě volba účtování a taky jsem měla chybu, protože jsem v kartě měla zaškrtnuto, že chci účtovat daňové odpisy - takže jsem to celé předělala a mám to v ID. Já se s tím programem třeba jednou naučím ;-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).