Re: přivýdělek při úřadu práce
a není ta dohoda nějak limitovaná? ty 4000 , to je limit, abych nebyl vyřazen z evidence asi. ta dohoda o provedení práce je na 150 hodin stále ještě ? pak bych musel uzavřít zase další dohodu?
Daňové přiznání bych pak podával sám?
děkuji, chtěl bych si to ujasnit.
Re: přivýdělek při úřadu práce
Ano, DPP je ĺimitována 150-ti hodinami ročně u jednoho zaměstnavatele. Pak zase můžete uzavřít DPP u jiného zaměstnavatele. Poslední zaměstnavatel v roce vám udělá roční zúčtování daně, když mu doložíte od předchozích zaměstnavatelů v kalendářním roce potvrzení o zdanitelných příjmech. Pokud máte v jednom dni současně dva zaměstnavatele, musíte si podat daňové přiznání sám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 3. 2011 8:03
Dobrý den
jsem evidován na úřadu práce již delší dobu. Podporu žádnou nedostávám. je možné si něco přivydělat - např. na smlouvu o dílo, nebo o provedení práce ( služby - např. údržba počítačů ) , nebo mě vyřadí z evidence? úřad za mě platí zdravotní pojištění