Re: Okamžité zrušení PP - doručení
Dobře, zašlu to tam, ale vím, že se nám to vrátí zpět, protože má trvalý pobyt na městském úřadě.
Vzor rozhodnutí jsem si stáhla z internetu a napsala jsem to takto:
"....ruším pracovní poměr, neboť jste i přes písemné napomenutí ze dne 5.1.2011 znovu hrubě porušil pracovní kázeň tím, že jste se více jak jeden týden bez udání důvodu nedostavil do pracovního procesu." To je špatně? Jestli ano, můžu to ještě přepsat, pokud mi poradíte správný text.
Re: Okamžité zrušení PP - doručení
nechte to zpracovat někomu, kdo zná ZP, to co jste napsala, je(tedy ten vzor) nesmyslný blábol, bůhví, který neználek to na net dal. Pokud to musíte zpracovat sama a nikdo jiný tam není, tak opište přesně formulaci z § 55/1 písm.b)ZP, žádná pracovní kázeň, už vůbec ne hrubé porušení, to byste se mohla dočkat pěkného maléru, stačí, když to někdo další dostane do roky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 3. 2011 9:37
Napsala jsem zaměstnanci okamžité zrušení pracovního poměru dle § 55 písm. b) kvůli opakovanému porušování pracovní kázně (více jak dva týdny se bez udání důvodu nedostavil do práce). Toto udělal už v lednu 2011 a na základě toho jsme mu poslali doporučeně napomenutí, které si ovšem nevyzvedl na poště a vrátilo se nám. Jeho současnou adresu bydliště neznáme, jak mám výpověď doručit? Telefon nebere, osobně si nepřišel ani pro výplatu a ani kvůli nějaké domluvě...
Díky za radu.