Re: účetnictví lékárny
Trochu jsem se posunula, ale určitě bych uvítala trochu diskuze ohledně této problematiky. Bohužela našla jsem něco na slovenských stránkách, ale u nás nic moc. Ani žádnou publikaci jsem neobjevila. Nicméně bych uvítala jakoukoliv diskuzi....
Nechcete mi napsat e-mail? Pořád zastávám názor: víc hlav - víc ví.
Určitě. Já začínám až v úterý, do této chvíle jsem netknutá lékárnou a tak nemám co nabídnout. Na druhou stranu jsem do toho navezla jednoho poradce, tak se uvidí.
Já jsem v tom taky "čerstvě", toto je první měsíc. Pan lékárník je taky nový - má nový program, tak se v tom sám plácá a navíc mám pocit, že si myslí, že to není problém.... Ale už mi dělá zmatky ve vystavování faktur a dodacích listů. Bude čtvrtletní plátce DPH, tak snad to za ty 3 měsíce nějak vychytáme. On má svůj program na výdej a příjem léků a já si budu vést účto na svém...
Vy jdete do "rozjetého" nebo taky začínáte od nuly?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 3. 2011 21:49
Dostala jsem nabídku na vedení účetnictví lékárny. Protože s tímto nemám zkušenosti, chtěla bych se dopředu s problematikou seznámit. Může mi někdo prosím poradit, na co se zaměřit, jaké zákony - event. předpisy nastudovat? V jakém účetním programu účtujete?
Děkuji za jakékoliv doporučení a odkaz. Účetnictví dělám samostatně přes 10let, ale odlišné obory.