Re: Přeúčtování
Mě překvapuje, že vaše bývalá kolegyně kašlala na to, že jí vůbec nesouhlasí stav pokladny, protože přes PO hnala kreditní kartu.... A kdoví, jak pak vypadala inventura pokladny....
Já mám zřízenu Pokladnu "KARTA", kde uvádím při každé platbě kreditkou 2 zápisy - jednak příjem 211 x 261 a pak výdej nákladový účet, 343 x 211, takže KS je vždy nulový a nárokuji si DPH...
Vy už zřejmě nestihnete založit speciální pokladnu, takže bych pouze proúčtovala v pokladně převod peněz z banky 211 x 261 a tím se vám navýší pokladna na správnou hodnotu. U výpisu z banky pak zaúčtujete platbu kreditkou 261 x 221 a tím by se Vám měl účet 261 vyrovnat + budete mít zpracovaný výpis + budete mít správný stav v pokladně...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
14. 3. 2011 21:51
Dobrý večer.Prosím o pomoc.Bývalá kolegyně zaúčtovala doklady, které byly placeny kreditní kartou i hotově tedy všechny, bez jakéhokoliv rozdělení přes pokladnu. Já jsem dostala výpisy z účtu a musím zaúčtovat. Nevím co s tím, protože vzhledem k velkému množství dokladů, to není možné předělat, ale musí být vidět pohyb a KZ bankovního účtu. Je nějaké východisko?
Předem moc děkuji za odpověď, případně radu.Z