Přeúčtování

• (neregistrovaný)

14. 3. 2011 21:51

Dobrý večer.Prosím o pomoc.Bývalá kolegyně zaúčtovala doklady, které byly placeny kreditní kartou i hotově tedy všechny, bez jakéhokoliv rozdělení přes pokladnu. Já jsem dostala výpisy z účtu a musím zaúčtovat. Nevím co s tím, protože vzhledem k velkému množství dokladů, to není možné předělat, ale musí být vidět pohyb a KZ bankovního účtu. Je nějaké východisko?
    Předem moc děkuji za odpověď, případně radu.Z

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 3. 2011 23:15

JančaJ (neregistrovaný)

Re: Přeúčtování
      Mě překvapuje, že vaše bývalá kolegyně kašlala na to, že jí vůbec nesouhlasí stav pokladny, protože přes PO hnala kreditní kartu.... A kdoví, jak pak vypadala inventura pokladny....
      Já mám zřízenu Pokladnu "KARTA", kde uvádím při každé platbě kreditkou 2 zápisy - jednak příjem 211 x 261 a pak výdej nákladový účet, 343 x 211, takže KS je vždy nulový a nárokuji si DPH...
      Vy už zřejmě nestihnete založit speciální pokladnu, takže bych pouze proúčtovala v pokladně převod peněz z banky 211 x 261 a tím se vám navýší pokladna na správnou hodnotu. U výpisu z banky pak zaúčtujete platbu kreditkou 261 x 221 a tím by se Vám měl účet 261 vyrovnat + budete mít zpracovaný výpis + budete mít správný stav v pokladně...

• 17. 3. 2011 13:16

T.A.D.A (neregistrovaný)

Re: Přeúčtování
      MOC,moc děkuji za radu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).