Re: prosím o radu přiznání práv.osob
Snížit daňový základ, nikoli HV.
Napíšete např. Rozpis řádku 112: 8000 za reklamu, částka neni zahrnuta ve výsledku hospodaření.
Re: prosím o radu přiznání práv.osob
Ano, vždyť jsem Vám to napsala.
Toto je v pokynech pro vyplnění:
8) Bude]i vyp|něn někteý z takto oznaiených řádků, je nutné se smysIu dílčíchp okynů pro jejich vyplnění, rozvést na zvláštní příloze věcnou náplň částky vykázané na příslušném řádku, popřípadě její propočet' Při elekkonickém podání daňového přiznání jsou textová po|e pro vyplnění zv|áŠtních příloň souČástí programového vybavení aplikace'
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 3. 2011 9:50
potřebuji poradit na stránce 2 II.oddílu kam napsat když mám snížení HV -jedná se o problém kdy v roce 2009 byla předplacena reklama na rok 2010 a dána celá do nákladů a při DP byla o tučást,která měla být v roce 2010 byl zvýšen HV a já ted potřebuji HV snížit o tu částku,nevím kam to napsat .jestli se to i píše do přílohy II odd. A.
jak se tam rozepisují účtové třídy nebo jestli tam jen patří ty náklady,kterí HV zvyšují.
děkuji