Re: potvrzení o studiu na SŠ-vzor prosím
chacha ... to jsem si také myslela, ale dnes mi donesl zaměstnanec potvrzení formou dopisu, že dcera - datum narození (zletilá)navštěvuje školu, razítko, podpis.
Volala jsem, že chci potvrzení o soustavné přípravě na budoucí povolání, že z jejich potvrzení nezjistím, zda studuje dálkově či denní. Při dálkovém SŠ by nárok nebyl, tak mi říkali,jestli si nevymýšlím, že tato potvrzení vydávají již 10 let a každému to stačilo. Bohužel jsem to s nimi musela dořešit, jelikož nenechám zaměstnance kvůli jejich blbosti běhat mezi námi, no a nakonec paní sdělila, ať jim tedy nějaké potvrzení pošlu, že si ho udělají podle mě, když mi to nestačí ..., tak jsem chtěla poslat bianko. Takže také nemáte :-(
Re: potvrzení o studiu na SŠ-vzor prosím
Myslím, že najdete potvrzení o studiu pro různé školy SEVT, zkuste
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 3. 2011 13:12
Máte prosím bianko vzor potvrzení o studiu na SŠ ? Na netu jsem vhodný nenašla, děkuji !! joke1 zavinač tiscali.cz