Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 3. 2011 14:01
Dobrý den, poradí někdo?
Včera jsem dopravní službou dostala zboží - konkrétně postel, při přebírání jsem zjistila, že je obal roštu postele značně poškozený, rošt odřený, zkorodovaný a špinavý. Toto vše jsem zapsala do protokolu, krabice prohlédla, byly v pořádku, matraci jsem také prohlédla, ale jen zběžně - jak jsem byla naštvaná, na ten rošt (fakt vypada, jako kdyby ho sebrali někde na skladišti), tak jsem přehlédla, že i matrace je potrhaná a znečištěná (na straně na které stála), ale to už byli přepravci pryč. Volala jsem dodavateli, poslala fotky. Rošt mi uznali, byl napsán do protokolu, ale reklamaci na matraci mi nechtějí uznat. Prý jsem si to měla zkontrolovat. Ano, uznávám, ale fakt jsem byla tak vytočená - že jsem spodek nezkontrolovala. Myslíte, že mám ještě nějakou naději, aby mi reklamaci uznali? Ta matrace stála přes 9.000,- Kč. Moc děkuji za každou radu......