Dotaz k PS doba určitá

• (neregistrovaný)

16. 3. 2011 20:18

Dobrý den, mám dotaz měla jsem PS na dobu určitou - od 17.3.-30.9. r. 2008, potom mi byla prodloužena od 1.10.2008 na zástup MD, nemocenské a rodičovské s jménem paní na dobu 3,5 roku, ale ještě nestihla uběhnout a dne 1.7.2009 jsem dostala za zástup md, nemocenské, rodičovské jiné paní smlouvu a to do 10.1.2013, s výkonem na jednom pracovišti, ale v současné době jsem 3měsíce a 20 dní na jiném pracovišti. Jak je to s dobou neurčitou, je nějaká možnost, kdy by mi mohla nastat, popř. abych hlídala termín. Děkuji Verka

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 3. 2011 10:19

Kara (neregistrovaný)

Re: dotaz k PS doba určitá
      Měla jste zástup za nějakou paní a v průběhu té doby jste podepsala změnu pracovní smlouvy - zástup za jinou paní. Pokud tomu dobře rozumím, tak jste stále zaměstnaná na dobu určitou jako zástup do 10.1.2013. Máte pracovat na tom místě, které máte v té smlouvě sjednané. Proč pracujete na jiném místě mně není jasné, pokud jste nepodepsala změnu místa výkonu práce, tak můžete trvat na práci na tom místě, které máte ve smlouvě. Ale s dobou neurčitou to nesouvisí, o době neurčité se dá uvažovat až po uplynutí sjednané doby určité. Pokud totiž máte smlouvu na zástup, tak neplatí to dvouleté omezení doby určité.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).