Chyba ZP moc prosím

• (neregistrovaný)

18. 3. 2011 9:15

Moc prosím o radu. Nechápu jak ale nějak se mi povedlo a účetní systém mi to umožnil mít v roce 2010 jedhono člověka v evidenci české národní pojištovny a platit za něj odvody na jejich číslo účtu.
    Tato ojištovna ale už neexistovala, poraí někdo co se s tím dá dělat? jde mi hlaně o peníze, kteé jsme poslali na účet ČNZP
    Je to tak že v roce 2009 se tato pojištovna sloučila do ČPZP?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 3. 2011 9:58

Elen (neregistrovaný)

Re: chyba ZP moc prosím
      Ano došlo ke sloučení.
      Nemusíte z toho být zoufalá, jednoduše si zavolejte na call centrum
      do ČPZP č. 810 800 000. Určitě nejste jediná, komu se to povedlo.
      A protože se s ČPZP sloučila určitě si platby budou umět správně zařadit. Pěkný den.

• 18. 3. 2011 9:59

markov (neregistrovaný)

Re: chyba ZP moc prosím
      Ano, sloučili se.
      http://www.cpzp.cz/clanek/45-0-Zakladni-udaje-o-CPZP.html
      "Rozhodnutím Ministerstva zdravotnictví České republiky č.j. MZDR 26749/2009 bylo ke dni 1. října 2009 povoleno sloučení České národní zdravotní pojišťovny se sídlem Praha 2, Ječná 39, s Hutnickou zaměstnaneckou pojišťovnou včetně změny názvu Hutnické zaměstnanecké pojišťovny k datu 1. října 2009 na Českou průmyslovou zdravotní pojišťovnu se sídlem v Ostravě-Vítkovicích, Jeremenkova 11, PSČ 703 00. Česká národní zdravotní pojišťovna se k 1. říjnu 2009 zrušuje bez likvidace s tím, že veškerá práva, povinnosti a závazky vůči pojištěncům, zdravotnickým zařízením, zaměstnancům i dalším partnerům přecházejí na právního nástupce Českou průmyslovou zdravotní pojišťovnu."
      A je pravděpodobné, že nějakou dobu zůstaly v platnosti (ne-li stále) ještě původní bankovní účty. Ověřte si to u pojišťovny.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).